silmälääkärien PERUSTAMA optikkoliike

 

Optikkoliike Silmäset

Silmälääkärien perustama optikkoliike Silmäset on palvellut asiakkaita jo yli 20 vuoden ajan. Se toimii itsenäisenä ja ketjuista riippumattomana optisen alan yrityksenä Arabianrannan ja Lohjan toimipisteen voimin. Silmälääkäreiden vastaanotto on ollut keskeinen osa palvelutarjontaamme alusta saakka. Löydät optikkomme ja silmälääkärimme Arabianrannasta ja Lohjantähdestä.

”Voin sanoa olleeni ylpeä siitä, että sain aloittaa optisen urani täällä. Sitä on kestänyt nyt kymmenen vuotta. Nyt jatketaan Silmäset nimellä ja tehdään sille hyvä kaiku”, kuvailee henkilökunnan tuntoja optikko Tarja Vihinen.

 

Silmälääkärille joustavasti

Meillä pääset silmätutkimuksiin joustavasti ja saat yksilöllistä hoitoa sekä seurantaa.

”Tavoitteenamme on tyytyväinen potilas, joita on ilo palvella myös myöhemmin uudestaan”, kertoo silmälääkäri Olli Kantoluoto.

Näkökyky on korvaamaton ja siksi silmien terveydestä kannattaa pitää hyvää huolta. Muista, että silmien terveystarkastuksen voi suorittaa vain silmätautien erikoislääkäri. Lue lisää silmälääkäripalveluistamme »

Yksilöllisyys vakiovarusteena

Riippumattomuus ja ketjuihin kuulumattomuus heijastuu liikkeiden parempana yksilölliset tarpeet huomioivana palveluna. Se näkyy myös monipuolisena kehys- ja aurinkolasimallistona.

 ”Voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisemmin, joustavammin, nopeammin ja entistäkin huomaavaisemmin”, hehkuttaa Vihinen Silmäsetin mahdollisuuksia.

Tervetuloa palvelevaan itsenäiseen Silmäset-liikkeeseen.