Rokkaa Reiskoja rohkeasti!

Kesä on saapunut liikkeisiimme ja niin myös Ray-Ban -aurinkolasien herkulliset uutuudet.

Tämän kesän 2017 trendit tulevat selkeästi esiin uutuusmalleissamme. Esimerkiksi peilipintojen väriloisto jatkaa vahvana, jopa aiempaa räväkämpänä. Liukuvärit säväyttävät niin perusväreissä kuin peilipinnoissakin. Myös vesivärimäiset ja puolipeilaavat linssit ovat erityisen trendikkäitä.

 

Muotokieleltään aurinkolasitrendi vaihtelee tänä kesänä geometrisen kulmikkaasta jo viime kesänä suosioon nousseeseen pyöreään. Sirot, ohuet aisat ovat edelleen tyylitietoisen varmin valinta. Aurinkolasihyllyissä nähdään niin muovisia kuin metallisiakin malleja ja materiaalien yhdistäminen kehyksessä on myös tämän kauden juttu.

Rohkeimille tyylitietäjille suosittelemme tänä kesänä maailmalla paljon ihastusta herättäneitä flat-linssejä. Näissä nollaetupinnalla varustetuissa aurinkolaseissa linssin kaarevuus lähentelee nollaa ja linssi näyttää paperinsuoralta saaden aikaan peilaavan vaikutuksen.

Liikkeistämme löytyy tänä kesänä aurinkolasimuodin mukaisesti myös paljon tuplanenäsillallisia malleja. Tuplanenäsilta on kasvattanut suosiotaan niin silmä- kuin aurinkolaseissakin ja lisää kiinnostavan yksityiskohdan klassisempiinkin malleihin. Vinkkinä silmälasinkäyttäjille; tämän kesän uutuutena Ray-Ban -aurinkolaseja saa nyt myös voimakkuuksilla Ray-Ban -logolla ja -klassikkoväreillä!

Aurinkolasimallistot vaihtelevat myymälöittäin. Tervetuloa sovittelemaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna