Minä luotan silmälääkäriini

Kaikki alkoi siitä, kun muutimme Vuosaareen. Huomasin autoa ajellessani, että oikealle katsoessani minun täytyi kääntää koko pääni, niin kuin pöllö.

Jotain vikaa minun silmissäni on. Päätin ottaa asiasta selvää. Etsin kauppakeskus Columbuksesta silmälääkäriä, ja sieltähän se löytyi – (silloinen Silmäasema) Silmäset. Ensimmäinen kerta vuonna 2001 oli mukava, ystävällinen ja aito. Kuitenkin lääkärini Leonhard Classen totesi, että minulla on glaukooma. Oikean silmän tilanne oli pahempi, vasemman ei niin paha. Siitä alkoi sitten silmärumba.

Ensin erilaisia ”tippoja”. Tarkistus oli kahden viikon välein, mutta paine vain nousi ja nousi. Sitten Classen ehdotti silmäleikkausta, ja pian tulikin kutsu silmäklinikalle. Pelkäsin vähän, mutta luotin lääkäriini.

Leikkaus ei onnistunut… Sen jälkeen kolme kertaa (!) neulaus. Todella inhottavaa. Luotin kuitenkin lääkäriini, kun hän kertoi itse tekevänsä laseroinnin molempiin silmiini. Se onnistui. Olen todella kiitollinen hoidosta ja huolenpidosta!

Tästä on nyt 16 vuotta. Nyt olen SILMÄSETin asiakas edelleen. En ole koskaan edes ajatellut silmälääkärin vaihtoa – miksi ihmeessä vaihtaisin, luotanhan lääkäriini.

Silmäsetissä on ystävällinen ja aito tunne. Kaikki työntekijät ovat ystävällisiä. Sain jopa joulukortin viime vuonna. Suosittelen lämpimästi!

– Carola Grönblom

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *