Messumatka Müncheniin

Opti-messut järjestettiin perinteisesti tammikuussa 2017 Münchenissä. Ne ovat suuret optisen alan messut, jotka kokoavat saman katon alle kaikki euroopan suurimmat kehys-, linssi- ja laitetoimittajat.

Tänä vuonna linssitoimittajamme Hoya lanseerasi messuilla Yunikun, ensimmäisen 3D-printterin, joka tekee asiakkaalle sekä kehykset että linssit 3D-mallinnuksen mukaan täysin yksilöllisesti kasvojen muodon mukaan. 3D-printatut lasit ja kehykset ovat todennäköisesti vielä harvojen herkkua, mutta voi yleistyä nopeastikin.

Silmälasimuoti ei muutu kuluvan vuonna dramaattisesti; pyöreät muodot sekä ohuet sangat ovat edelleen in. Materiaalit ovat kevyitä, ja tyylitetoinen voi valita muovipokaan shampanjavärin, ja metallipokaan kullan.

Messuilta tarttui mukaan myös uusi hollantilainen Penn & Ink silmälasimallisto. Penn & Inkin pokissa on vahvat värit ja selkeät, klassiset muodot. Tyylikkäitä pokia joista asiakkaamme ovat tykänneet paljon. Tule sovittamaan!